Aanpak & tarieven.

#Ietsmeteenkopeneenstaart. Want of je nu met een enorme uitdaging of een klein probleempje zit, een gestructureerde aanpak zorgt voor duidelijkheid voor iedereen. Best logisch Dus!

1First Things First.

We gaan eerst kijken waar jouw vraag vandaan komt. Wat wil je bereiken? Misschien is je vraag wel een onderdeel van een andere, grotere of belangrijkere vraag. Kortom, eerst samen babbelen om te bepalen waar het knelt.


2Plan van aanpak.

Als duidelijk is wat de vraag is komen we bij je terug met een advies, een strategie en een offerte. En of het nou een enorme uitdaging is of klein probleem, we blijven efficiënt. Dus geen taaie en saaie plannen, maar praktisch en creatieve ideeën, toffe concepten met een focus op het vinden van passende oplossingen. En… het moet wel leuk blijven, dus altijd met een flinke doses fun!


3Creatie.

Toffe dingen maken en jouw bedrijf verder helpen; dat is waar we van genieten. We kiezen de middelen die het beste bij jouw doel passen en werken ze uit. Een nieuwe identiteit, een pakkende campagne, of een frisse manier van communiceren. We mixen strategie met creativiteit voor het beste resultaat!


Onze tarieven.

Wij snappen dat je graag wilt weten waar je aan toe bent wanneer het om de kosten gaat. Gelukkig zijn onze uurtarieven  geen geheim. 

Voor DTP-werk berekenen we 75 Euro p/uur (excl. btw).
Voor strategisch advies, begeleiding en creatie/vormgeving berekenen we 95 Euro p/uur (excl. btw).

Hallo Starter!.


Voor die stoere en dappere ondernemer die het aandurft voor zichzelf te beginnen zijn wij er ook! Wij ontwikkelen een toffe huisstijl en goede communicatiemiddelen. Met liefde vormgegeven en hartstikke uniek.

Neem contact met ons op voor een scherpe offerte.