Wij zijn Dus.

Wij zijn Dus.

Wij zijn Dus.

… Sanne en Hedwich – twee nuchtere Twentse meiden die het leven omarmen en samen een mega gaaf avontuur aan het beleven zijn! Wij zijn collega's, creatieve genieën, strategische denkers, trotse moeders (powerhouses dus) en partners in crime.

Onze reis begon op de marketingafdeling, waar we jarenlang samenwerkten voor diverse merken. Hedwich, de strateeg met een scherp brein, en Sanne, de creatieve designer met een passie voor ontwerpen. Samen hebben we aan verschillende merken gebouwd en ze laten groeien. En wat onze samenwerking uniek maakt, is dat we elkaar perfect aanvullen. Zodra een creatief idee begint te sprankelen, begrijpen we allebei de koers, de strategie en hoe we het idee tot leven kunnen brengen. Hoewel we elk onze eigen specialiteiten en unieke karakters hebben, delen we dezelfde kernwaarden en DAT werkt DUS…

Van niets naar iets - van strategie tot grafische vormgeving – van kleine budgetten tot grote budgetten – van idee naar concept– van plan naar uitvoering. Onze jarenlange ervaring nemen we mee wanneer we voor jou aan de slag gaan. Samen gaan we voor succes en een heleboel creatieve fun!" … Dat Dus.

Geen taaie plannen of ellenlange verhalen,
maar met een nuchtere kijk op zoek naar de juiste oplossing.

Met een strategische visie en toffe ontwerpen zullen we je helpen een groter bereik te creëren en een blijvende indruk maken bij die waardevolle en loyale klanten. 

Wij zijn hier om jouw bedrijf te laten shinen, te groeien en te bloeien. Samen (ja, jij ook!) gaan we voor succes en een heleboel creatieve fun!" Nou… Dat Dus.