Danie van Styn.

Dit is Danie van Styn

Danie van Styn. Danie is dé go to persoon wanneer het gaat over het effectief inzetten van Facebook (meta). Ze traint en begeleidt ondernemers in hun reis door de wereld van Social Media met als doel het vergroten van hun online bereik en de zichtbaarheid.


>> Onze bijdrage Dus.

De naam “Facebook Marketeer” doet inmiddels geen recht meer aan het werk van Danie. Tegenwoordig wordt ze door haar klanten steeds vaker gezien als een mentor die hen naast de begeleiding bij Social Media ook coacht en inspireert bij het online ondernemen. Danie is uitgegroeid tot Dé Social Business Mentor; een omschrijving dat haar brede expertise meer weerspiegelt. 

Tijd Dus. voor een herpositionering! Projec-D wordt “Danie van Styn”!
Heel persoonlijk... maar haar persoonlijkheid is dan ook haar grootste asset!

Dat Dus. mocht voor Danie een nieuw logo + nieuwe huisstijl ontwikkelen. Super leuke opdracht - Danie weet namelijk heel goed wat ze wil (en wat ze niet wil...!), en soms weet helemaal niet wat ze wil. Dat Dus...Het is niet alleen belangrijk dat haar nieuwe huisstijl past bij haar persoonlijkheid en de doelgroep die ze wil aanspreken, maar Danie wil de mogelijkheid en vrijheid behouden zelf haar online communicatiemiddelen te creëren. Het moet dus bruikbaar zijn voor online toepassingen. Wij hebben voor Danie 3 unieke huisstijl-boards ontwikkeld - alle drie passend bij haar én haar business en toch alle drie heel verschillend. Dit is het door Danie gekozen resultaat. En Dat Dus. staat uiteraard helemaal achter de keuze van deze online "Queen"!